Disclaimer

0800 Naambellen is een product van Allfree BV. Allfree BV accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van deze website op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Allfree BV is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Allfree BV. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van Allfree BV. Dit kunt u aanvragen het sturen van een e-mail.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat door Allfree BV is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Allfree BV die op deze site van toepassing zijn.

Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Allfree BV wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden van Allfree BV die op deze site van toepassing zijn.

Wat onthoudt makkelijker? 0800-naambellen of 0800-622 6235?

Precies. Dat is de reden dat naambellen wereldwijd populair is. De meest gebruikte termen voor een naamnummer zijn de bedrijfsnaam of een generieke term.

Ervaringen

“Ik had laatst kortsluiting. Op internet zoeken naar een elektricien kon ik niet in verband met stroomuitval, maar ik herinnerde me naambellen en kon met mijn mobiele telefoon 0900 Elektricien bellen. Ik kreeg een elektricien aan de lijn die binnen een uur bij me op de stoep stond.”

“Via 0900 Accountant heb ik een accountant gevonden die mij de zorg voor de bedrijfsbelastingen en salarisadministratie volledig uit handen heeft genomen.”

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.