Schematische weergave van de werking van naambellen

Maak kennis met onze naamnummer netwerken

Van een CV monteur en een dakdekker tot een boekhouder of een advocaat; de diensten die wij via onze naamnummer netwerken bieden zijn zeer breed. Voor elke dienst hebben wij een landelijk netwerk, waar professionals door heel Nederland bij zijn aangesloten.

Ieder netwerk is te bereiken door een overkoepelend naamnummer, zoals 0800 Loodgieter, 0900 Boekhouder of 0800 Autoschade. Iemand die een loodgieter nodig heeft en belt naar 0800 Loodgieter (0800 5663443), wordt aan de hand van de postcode direct doorgeschakeld naar het bedrijf dat aangesloten is onder die postcode. Zoeken naar hulp is niet meer nodig!

Voor welke diensten kunt u bij ons terecht?

Bent u op zoek naar een professional of een echte vakman? Door te bellen naar een naamnummer komt u gemakkelijk en snel in contact met de expert bij u in de buurt.

Wij bieden herkenbare telefoonnummers voor:

Er is altijd een geschikte expert in uw regio waar u snel terecht kunt voor gedegen advies, professionele begeleiding, het aanvragen van een offerte of het oplossen van spoedproblemen.

Wat onthoudt makkelijker? 0800-naambellen of 0800-622 6235?

Precies. Dat is de reden dat naambellen wereldwijd populair is. De meest gebruikte termen voor een naamnummer zijn de bedrijfsnaam of een generieke term.

Ervaringen

“Ik had laatst kortsluiting. Op internet zoeken naar een elektricien kon ik niet in verband met stroomuitval, maar ik herinnerde me naambellen en kon met mijn mobiele telefoon 0900 Elektricien bellen. Ik kreeg een elektricien aan de lijn die binnen een uur bij me op de stoep stond.”

“Via 0900 Accountant heb ik een accountant gevonden die mij de zorg voor de bedrijfsbelastingen en salarisadministratie volledig uit handen heeft genomen.”

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.