Geschiedenis van naambellen

In veel landen is naambellen al veel langer bekend dan in Nederland. Naambellen is begonnen in de Verenigde Staten. Al ruim 70% van de bedrijven in de VS maakt inmiddels gebruik van een naamnummer.

Naambellen is gebaseerd op het feit dat telefoons van oudsher zijn uitgerust met zowel nummers als letters. Met name het Amerikaanse 1800-Flowers is een succesverhaal: een bloemist claimde 1800-Flowers, dat is uitgegroeid tot een nationaal bestelnummer voor bloemen. Via dit nummer bestellen vele duizenden mensen dagelijks hun bloemen.

In Nederland kunnen bedrijven sinds 2000 een naamnummer aanvragen in de vorm van 0800 en 0900 nummers. 0800 Naambellen zag direct de enorme potentie en beschikt inmiddels over een landelijk netwerk van naamnummers, met in iedere regio een bedrijf aangesloten dat werkzaam is in de desbetreffende branche.

0800 Naambellen en meer

0800 Naambellen is een naamnummer en een website, waarvan het domein en het nummer eigendom zijn van Allfree BV. Het herkenbare logo dat gebruikt wordt in advertentiecampagnes – in onder meer De Telefoongids en op bijbehorende websites voor landelijke netwerken van lokale specialisten – is een gedeponeerd handelsmerk van Allfree BV.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op en bel gratis 0800 Naambellen (0800 622 62 35).

Wat onthoudt makkelijker? 0800-naambellen of 0800-622 6235?

Precies. Dat is de reden dat naambellen wereldwijd populair is. De meest gebruikte termen voor een naamnummer zijn de bedrijfsnaam of een generieke term.

Ervaringen

“Ik had laatst kortsluiting. Op internet zoeken naar een elektricien kon ik niet in verband met stroomuitval, maar ik herinnerde me naambellen en kon met mijn mobiele telefoon 0900 Elektricien bellen. Ik kreeg een elektricien aan de lijn die binnen een uur bij me op de stoep stond.”

“Via 0900 Accountant heb ik een accountant gevonden die mij de zorg voor de bedrijfsbelastingen en salarisadministratie volledig uit handen heeft genomen.”

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.